Нашите каузи

Вдовици
ПОДКРЕПИ ВДОВИЦИТЕ

вдовициТЕ

Вдовиците са посветени, мъдри и любящи жени, без които LOHO няма да бъде това, което е. Това са жени, които можете да видите на полето, жени които приготвят закуската, обяда и вечерята за близо 200 деца всяка неделя, което изисква огромен труд, търпение и издръжливост. А през останалото време готвят, перат, чистят, придружават децата до училище и често до болницата. Винаги са на разположение, безусловно и денонощно за всички деца в общността. Освен всичко това, вдовиците предават не децата всичко, което знаят – учат ги да готвят, да шият, да перат, да се грижат за по-малките, за себе си и за околните.

От какво имат нужда практично

Както всеки човек, така и вдовиците имат своите ежедневни нужди като дрехи, обувки, бельо, кърпи и всички други базови неща. Както всеки човек, така и те имат нужда от насърчение и финансова подкрепа, за да оцелеят.  Това е жест, от който всеки би се почувствал оценен.  А те определено заслужават.

Практично

КОлко струва един рожден ден?

Един рожден ден струва грижата на всички вдовици и доброволци, организацията от страна на Семпала и Йоанна, както и прекрасните спонсори, които искат да дарят, за да се осъществяви Рождена неделя. Ценно е децата да емесечното да празнуват рождените дни,защото това са моменти в които всяко едно дете от тях се чувства специално и значимо.

$25

Индивидуален подарък за дете

$90

Две торти за всички

$70

Безалкохолни напитки за всички

$150

Месо за всички

$50

Транспорт до столицата за тортите