2019

2019 също бе доста вълнуваща и изпълнена с предизвикателства година в Уганда. Наложи се животоспасяваща операция на едно от децата в селото. За кратко време с помоща на дарители съберахме над 5 000 USD. и за двете операции на Джералд, които бяха много усшни.

В същата година отново през ноември, Йоанна посвети рождения си ден на децата в селото и организирахме кампания за събирането на средства за закупуванто на транспорт, който да им служи за превозване на децата до училища, болници и за пазар на храна. Над 7 000 USD сме дарили за колата и нейната подръжка, в продължение на близо 2 години. 

Проект "Синьо лято"

 С проект „Синьо лято“ успяхме да ушием на място в Уганда над 100 рокли с посвещение към общността  за момичетата и над 100 панталона за момчетата. Имахме дарени и над 100 тениски, които станаха за чуден комплект към панталонките на момчетата.

Чрез платформа за обувки успяхме да съберем средства за 60 чифта, които растат с крачето на детенце и са изключително здрави и подходящи за средата в която се намират децата.